Menu

GRATIS LEVERING IN BELGIË

  • Voor méér inspiratie volg ons op:
    facebook icon  instagram icon

  • WAREGEM 056 | 61 57 40

  • KORTRIJK 056 | 22 36 10

  • WAREGEM 056 | 61 57 40

  • KORTRIJK 056 | 22 36 10

Swipe to the left

Blog

Mijn beauty musthaves voor op vakantie!

By Alexandra Gutmann 9 juli 2019 6040 keer bekeken No comments NieuwsMake-up tipsHuidverzorging

Binnenkort vertrek ik met mijn man en tweeling op reis naar onze favoriete reisbestemming, de Italiaanse kust. Ook op vakantie vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en er goed uit te zien. Maar ik wil natuurlijk ook niet té veel producten meenemen… En dus maakte ik een top 10 van beauty essentials die niet mogen ontbreken in mijn toilettas!

De beste zonneproducten voor deze zomer!

By Alexandra Gutmann 14 juni 2019 1231 keer bekeken 1 comment Nieuws

Een Vitamine D boost en een beter humeur zijn slechts enkele van de positieve invloeden die de zon heeft op ons lichaam. Maar let op! Blootstelling aan de zon kan ook schadelijk zijn voor onze huid en fotoveroudering veroorzaken. Met rimpels, pigmentvlekken en een droge huid als gevolg. Dit kan je enkel en alleen vermijden door het gebruik van goede zonneproducten die de huid zowel beschermen tegen UVB- als UVA-stralen en tegelijk waterproof zijn.

Onze best verkochte herenparfums van 2019

By Alexandra Gutmann 27 mei 2019 14627 keer bekeken No comments NieuwsGeuren

Op zoek naar het ideale geschenk voor vaderdag? Ontdek hier onze best verkochte herenparfums van dit jaar. Keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat jouw geschenkje mooi verpakt is, aangevuld wordt met leuke staaltjes én gratis bij jou wordt geleverd.

8 X Het ideale geschenk voor elk type papa

By Alexandra Gutmann 23 mei 2019 4624 keer bekeken 1 comment

Vaderdag komt eraan! Hét ideale moment om jouw papa of de papa van je kinderen met een geschenkje te laten weten hoe graag je hem ziet. Want hij is de allerbeste, toch? Uit ons ruime aanbod selecteerde ik enkele unieke geuren en verzorgingsproducten. En dat voor elke type man. Get inspired!

Een sunproof lichaam met Sisley!

By Alexandra Gutmann 8 mei 2019 2569 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Willen we niet allemaal een zachte huid, een strakker lichaam en een mooi egaal kleurtje voor de zomer eraan komt? In deze blog toon ik hoe je met mijn favoriete Sisley producten deze wensen vervult. Psst.. geniet nu van 15% korting op het volledige Sisley gamma!

Tutorial: Een frisse make-up lentelook in enkele stappen

By Alexandra Gutmann 24 april 2019 1295 keer bekeken 1 comment NieuwsMake-up tips

Bij heerlijk lenteweer kiezen wij voor een lichte make-up look die ons doet stralen. Onze experte Silke toont je in deze nieuwe tutorial hoe je stap voor stap zo’n lentelook creëert met onze favoriete producten van het voorjaar. Let’s get ready for Spring!

Stralend en gezond haar met Hair Rituel

By Alexandra Gutmann 18 maart 2019 1549 keer bekeken 2 comments Nieuws

Na de winter is niet alleen onze huid, maar ook ons haar uitgedroogd en kwetsbaar. Met de lente in zicht is dit hét ideale moment om ons haar nieuw leven in te blazen. Hoe ik dat doe? Met de topproducten van Hair Rituel, een nieuw verzorgingsmerk voor het haar en de hoofdhuid, gebaseerd op de huidexpertise van Sisley. Super doeltreffend met een heerlijke, frisse geur!

Skivakantie gepland? Bescherm je huid tegen zon en koude!

By Alexandra Gutmann 19 februari 2019 1963 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Voor je naar de sneeuw trekt, is het belangrijk om te weten hoe je je huid ski- en winterproof kan maken. Koude en droogte in combinatie met de zon kunnen de huid behoorlijk op de proef stellen. Om dat te vermijden zijn drie zaken van belang: hydratatie, bescherming en herstel na de zon.

Waarom ik zweer bij de wonderbaarlijke Crème de La Mer

By Alexandra Gutmann 7 januari 2019 2914 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Mijn all time favourite Crème de La Mer is niet zomaar de zoveelste verzorging. Integendeel, aan de iconische crème gaat een uniek verhaal vooraf. De oorsprong gaat maar liefst 50 jaar terug in de tijd, toen de luchtvaartfysicus Dr. Max Huber hevige littekens en brandwonden opliep tijdens een mislukt experiment.

De 5 beste damesgeuren van 2018

By Alexandra Gutmann 27 november 2018 10082 keer bekeken No comments NieuwsGeuren

Een all time klassieker of iets vernieuwends, met een parfum scoor je gegarandeerd onder de kerstboom of met Nieuwjaar! Om jou te helpen bij jouw zoektocht naar het ideale kerstgeschenk, vind je hier mijn top 5 favoriete damesgeuren.