Menu

GRATIS LEVERING IN BELGIË

  • Voor méér inspiratie volg ons op:
    facebook icon  instagram icon

  • WAREGEM 056 | 61 57 40

  • KORTRIJK 056 | 22 36 10

  • WAREGEM 056 | 61 57 40

  • KORTRIJK 056 | 22 36 10

Swipe to the left

Blog

Skivakantie gepland? Bescherm je huid tegen zon en koude!

By Alexandra Gutmann 19 februari 2019 791 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Voor je naar de sneeuw trekt, is het belangrijk om te weten hoe je je huid ski- en winterproof kan maken. Koude en droogte in combinatie met de zon kunnen de huid behoorlijk op de proef stellen. Om dat te vermijden zijn drie zaken van belang: hydratatie, bescherming en herstel na de zon.

Waarom ik zweer bij de wonderbaarlijke Crème de La Mer

By Alexandra Gutmann 7 januari 2019 2155 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Mijn all time favourite Crème de La Mer is niet zomaar de zoveelste verzorging. Integendeel, aan de iconische crème gaat een uniek verhaal vooraf. De oorsprong gaat maar liefst 50 jaar terug in de tijd, toen de luchtvaartfysicus Dr. Max Huber hevige littekens en brandwonden opliep tijdens een mislukt experiment.

Onze best verkochte herenparfums van 2018

By Alexandra Gutmann 30 november 2018 8042 keer bekeken No comments NieuwsGeuren

Op zoek naar het ideale Kerst- of Nieuwjaarsgeschenk voor een man? Ontdek hier onze best verkochte herenparfums van 2018! Keuze gemaakt? We zorgen ervoor dat het geschenkje mooi verpakt is, aangevuld wordt met leuke staaltjes én gratis bij jou wordt geleverd.

De 5 beste damesgeuren van 2018

By Alexandra Gutmann 27 november 2018 6682 keer bekeken No comments NieuwsGeuren

Een all time klassieker of iets vernieuwends, met een parfum scoor je gegarandeerd onder de kerstboom of met Nieuwjaar! Om jou te helpen bij jouw zoektocht naar het ideale kerstgeschenk, vind je hier mijn top 5 favoriete damesgeuren.

Hoe kies je de juiste foundation voor je huid?

By Alexandra Gutmann 15 oktober 2018 11167 keer bekeken No comments NieuwsMake-up tips

Het vinden van de juiste foundation is voor heel wat vrouwen een ware zoektocht. Het aanbod aan fond de teints is dan ook enorm. En toch is het gemakkelijker dan je denkt. Met deze blog zet ik je op weg om vanaf nu steeds de ideale foundation voor jouw huid te kiezen.

Wat zijn serums en hoe moet je ze gebruiken?

By Alexandra Gutmann 13 september 2018 11279 keer bekeken No comments Nieuws

Klanten vragen me dikwijls waarvoor een serum dient, hoe ze dit moeten gebruiken en welk serum geschikt is voor hun huidtype. In deze blog vertel ik je alles wat moet je weten over serums en maak ik je graag wegwijs in het ruime assortiment.

Make-up tutorial video: een stralende zomerlook

By Alexandra Gutmann 9 augustus 2018 5690 keer bekeken No comments NieuwsMake-up tips

Op warme zomerdagen dragen we liefst een lichte, frisse make-up look. In mijn nieuwste tutorial toon ik je graag hoe je in enkele stappen zo’n stralende zomerlook kan creëren met mijn favoriete Estée Lauder producten.

Mijn beauty essentials voor op vakantie!

By Alexandra Gutmann 18 juli 2018 4347 keer bekeken No comments NieuwsMake-up tipsHuidverzorging

Binnenkort vertrek ik met mijn man en tweeling op reis naar de Italiaanse kust. Ook op vakantie vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en er goed uit te zien. Maar ik wil natuurlijk ook niet té veel producten meenemen… En dus maakte ik een top 10 van beauty essentials die niet mogen ontbreken in mijn toilettas!

Hoe veilig bruinen? Enkele handige tips!

By Alexandra Gutmann 26 juni 2018 1608 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

De zomer is in het land! De zon is zalig, maar we mogen natuurlijk niet vergeten dat ze helaas ook schadelijke gevolgen kan hebben. Denk maar aan dehydratatie van de huid, snellere huidveroudering, verlies van stevigheid en pigmentvlekken. Gelukkig kunnen we het risico op deze gevolgen verkleinen door het gebruik van een goed zonverzorgingsproduct en door onze huid goed te herstellen na de zon. Bovendien geniet je nu van 20% korting op alle zonneproducten in onze winkels en op de webshop!

Een zomer proof lichaam in enkele stappen!

By Alexandra Gutmann 14 juni 2018 1467 keer bekeken No comments NieuwsHuidverzorging

Willen we niet allemaal een zachte en gladde huid, een stevig en slank lichaam, mooie en egale benen,…voor de zomer eraan komt? Met deze blog wil ik je graag helpen om elk van bovenstaande wensen te vervullen. Ik deel met veel plezier mijn trucjes en mijn favoriete verzorgingsproducten om het lichaam ‘zomer proof’ te maken.