Geniet van 20% korting op alle skincare

Video: een stralende zomer make-up look

Op warme zomerdagen dragen we liefst een lichte, frisse make-up look. In mijn nieuwste tutorial toon ik je graag hoe je in enkele stappen zo’n stralende zomerlook kan creëren met mijn favoriete Estée Lauder producten.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster van Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: een frisse egale teint

In de zomer raad ik een lichte foundation aan voor een natuurlijke, egale teint. Een goede concealer is een musthave om vermoeidheid rond de ogen weg te werken. Kies hier voor een tintje lichter dan jouw foundation. Om een zonnige gloed te geven aan het gezicht gebruik ik een bronzing powder. Met een frisse, roze blush op de appel van je wangen maak je je teint helemaal af.

Stap 2: oplichtende ogen

Hoe breng je deze oogschaduw best aan? Breng altijd eerst de lichtste kleur van het pallet aan op het ganse ooglid. Creëer meer expressie door met potlood een lijntje te tekenen aan de wimperrand en uit te blenden voor een natuurlijk effect. Gebruik nu de warmere tinten van het pallet om meer intensiteit te creëren. Kies twee kleuren uit en breng ze over elkaar heen aan op je potloodlijntje. Breng de oogschaduw ook aan in de buitenste ooghoek en blend in cirkelbewegingen uit van buiten naar binnen. Een laagje mascara maakt de ooglook helemaal af!

Stap 3: volle, natuurlijke lippen

Een leuke musthave voor vollere lippen is de Envy Lip Volumizer. Je kan deze gloss perfect alleen gebruiken want je lippen krijgen er meteen een mooie glans van. Voor deze look heb ik als finishing touch ook een mooie zachtroze lippenstift gekozen, Cosmic Candy uit de gelimiteerde editie Pure Color Love Lipstick.

Heb je nog vragen over de producten?

Heb je nog vragen over de producten?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!