Video: hoe creëer je een smokey eye look?

In deze video tutorial leer ik jou hoe je een zachte smokey eye look aanbrengt voor overdag en hoe je die gemakkelijk aanpast voor een avondje uit. Enjoy!

Alexandra Gutmann

Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Stap 1: een glowy teint

De foundation en concealer heb ik al op. Hiervoor gebruikte ik de nieuwe Phyto-Teint Ultra Eclat (kleurtje 2 Soft Beige) en de Stylo Phyto-Lumière (nr 1 van Sisley). Het resultaat is een naturelle teint met een mooie éclat.

Om mijn tint wat op te warmen en een frisse, gezonde gloed te geven, gebruik ik nu de Trio Phyto-Touche Poudre van Sisley. Een all-in-one poeder, bronzer en blush!

Stap 2: zachte smokey eyes

Voor smokey eyes gebruik ik als oogschaduw een mooie combinatie van wit, zwart en grijs. 

Om een smokey effect te creëren breng ik eerst en vooral een eyeprimer van Guerlain aan om de huid goed glad te maken. Nadien gebruik ik de oogschaduw in combinatie met een donker grijs potlood van Estée Lauder (Smoke) en de nieuwe Volume Ultra zwart mascara van Chanel.

Voilà, de zachte smokey eye look is klaar, nog juist een zachtroze gloss van Guerlain als finishing touch!

Stap 3: intense smokey eyes

Voor een avondje uit, maak ik graag de look wat intenser en feestelijker. Dit doe ik méér donkere kleur (hier het zwart) aan te brengen op het beweeglijk ooglid en te blenden met een lichter zilver kleur van het pallet.

Nu breng ik de nieuwe irriserende topcoat van Chanel aan op het bewegend lid om wat extra glans te geven.

De finishing touch van de ogen is de mascara. Ik zet mijn wimpers nog even aan, zowel boven als onderaan.

Om het gezicht extra te laten stralen gebruik ik de nieuwe Gel Pailleté van Chanel op de jukbeenderen. Deze is trouwens ook heel mooi op de décolleté!

Zo de look is klaar, juist nog wat méér kleur op de lippen met de Kiss Kiss lipstick van Guerlain en I am ready to party!:)

Heb je nog vragen over de producten?

Heb je nog vragen over de producten?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!